• Regisztráció
E-cigizel? Netán gondolkozol rajta? Kérdéseid vannak? Segíts eligazítani másokat, oszd az észt, vagy tedd fel kérdéseidet bátran!


Ajánlott boltok:VapeHouse e-liquid shop

VapourOnlineKözösségi lehetőségek:

Lájkolj friss infókért, válogatott videókért!vaporta.hu
a Google+on


Miért nincsenek az e-liquidekről termékfotók, és egyéb információk?

+3 szavazat
A webáruházakban található e-liquidek nagy részéről - főleg a hazai piacon - nem látható termékfotó. A termékek nagy részéről egy általános összefoglalón kívül sem származási hely, sem egyéb adatok nincsenek közölve.

Miért nem?

Honnan tudhatjuk meg, hogy eredeti gyári kiszereléssel kapjuk meg a terméket, vagy a forgalmazók által kiszerelt e-liquideket kapunk? Hogyan tudhatunk meg alapvető információkat a gyártóról, származási helyről, minőségi tulajdonságokról?
Kérdezte 2011 okt. 20-n E-liquid témában egy vendég
Na, ez engem is érdekelne, egynéhány e-liquid csomagolása nem kifejezetten bizalomgerjesztő, még ha kellemes is az élmény amit nyújt. Ezeknél teljes homály, hogy kifiaborja.

1 válasz

+2 szavazat
Ezeken az oldalakon találsz termékfotót:
http://jokersmoker.hu/termekek/elektromos-cigaretta-patron-utantolto-e-liquid-e-juice.html
http://www.hungary.usa-liquid.com/
http://ecigishop.hu/

De: alapvetően a közösség ajánlásainak érdemes hinni, nem fotók alapján dönteni. Nincs jelentősége annak, hogy gyári kiszerelésben kapod vagy nem, az egyik legfinomabb leves itthon, egy családi vállalkozás keretében készül, Európában gyártott minőségi alapanyagokból:
http://eliquid.hu/c-35-utantolt-k/c-47-10ml
Válaszolt 2011 nov. 13-n kinga