• Regisztráció

E-cigizel? Netán gondolkozol rajta? Kérdéseid vannak? Segíts eligazítani másokat, oszd az észt, vagy tedd fel kérdéseidet bátran!


Ajánlott boltok:VapeHouse e-liquid shop

VapourOnlineKözösségi lehetőségek:

Lájkolj friss infókért, válogatott videókért!vaporta.hu
a Google+on


Kérdezz!:

Rólunk

Impresszum

A Vaporta azzal a céllal jött létre, hogy egy áttekinthető, részletes tudásbázist hozzon létre az egyre gyarapodó hazai vaper közösség számára, a közösség tapasztalatai alapján.

Mivel az első élmény általában meghatározó, ezért fontosnak tartjuk, hogy az érdeklődőknek lehetőségük legyen a vásárlás előtt tájékozódni, hogy megfelelő döntést hozzanak a számukra megfelelő eszközök és kiegészítők kiválasztásához.

Ha már belecsaptál, akkor hamar új szakkifejezések és variációs lehetőségek várnak rád, így a tájékozódás nem ér véget, valószínűleg rengeteg új kérdéssel kerülsz szembe, ebben is próbál segíteni az oldal.

Várunk tehát minden kezdő és tapasztalt vapert egyaránt: ha kérdésed van ne habozz feltenni, vagy segíts megválaszolni mások kérdéseit. A hasznos tanácsokkal rendelkező látogatók hamar kiemelkedő helyezést érhetnek el a rendszer által számolt megbízhatósági mutatók segítségével.

Adatvédelem

Az oldal bizonyos funkcióinak használatához regisztráció szükséges, amely során e-mail címed is elkérjük. Erre felhasználód hitelesítéséhez van szükség, valamint erre a címre érkeznek az értesítések, ha kérdéseidre vagy válaszaidra a látogatók reagálnak, amennyiben ezt külön bekapcsoltad. E-mail címed másra nem használjuk, értékesíteni nem értékesítjük, mi is nagyon utáljuk a spammereket.

Érvényes Google vagy Facebook fiók segítségével történő regisztráció esetén a szolgáltatók által rendelkezésünkre bocsátott személy- és felhasználói nevet saját fiókodban, a regisztrációt követően megváltoztathatod, amennyiben nem szeretnél valódi neveddel szerepelni az oldalon.

A felhasználói neved a Google vagy Facebook regisztrációt követően megegyezik a személyneveddel, amelyet egészen addig tudsz módosítani, amíg az oldalon nem posztoltál. Posztolást követően a felhasználói név megváltoztatására már nincs közvetlen lehetőség, ha mégis erre lenne szükséged, légy szíves használd ezt a kapcsolatfelvételre szolgáló űrlapot.

Ha az oldal a későbbiek során olyan funkcióval bővülne, amelynek működése keretében e-mailek kiküldésére kerülne sor (pl. hírlevél), úgy erre külön engedélyt fogunk kérni minden egyes felhasználótól, a funkcióra történő feliratkozás lehetőségével.

Felhasználási feltételek

Az oldalt minden látogató szabadon használhatja önkéntes alapon, kérdéseket, válaszokat és kommenteket írhat akár regisztráció nélkül. A regisztráció kizárólag a kérdések és válaszok értékeléséhez szükséges. Az oldalt vendégként használó látogatók az oldalon mutatott aktivitással kapcsolatos pontozásos rendszerben nem vesznek részt, de lehetőségük van egy későbbi regisztrációt követően korábbi vendég posztjaikat felhasználójukhoz rendelni, amennyiben a posztokat azonosító böngésző cookie még érvényben van.

Érvényesített regisztráció nélküli aktivitáshoz reCAPTCHA kód megadását kérjük, a spamrobotok által beküldött kéretlen tartalmak megelőzése végett. Amennyiben ezt kényelmetlennek találod javasoljuk a regisztrációt, amelyet könnyedén elvégezhetsz akár meglévő Google vagy Facebook azonosítóddal is.

Tartalmat és linkeket nem moderálunk, amennyiben azok a feltett kérdéshez kapcsolódó releváns válaszok és vélemények, valamint érvényben lévő jogszabályokba nem ütköznek. A jobb megtalálhatóság érdekében elképzelhető, hogy egyes posztok témáját vagy tagjeit idővel korrigáljuk, az eredeti tartalomhoz nem nyúlva.

Kérjük, az oldalt csak abban az esetben látogasd, ha a feltételekkel egyetértesz.